05.jpg

AH 571 | Altea Hills

Efficiency, sustainability and design go hand in hand in AH 571,
the new house (new construction) in Altea Hills of private development 
which Josep Llorca Construcciones will execute shortly.

Sustainability

 

 

 

Design of the prestigious architecture studio RGB Architects, with headquarters in Valencia and Barcelona; with the curved lines on the façade that characterize their projects.

The house will have an interior elevator, gym and infinity pool integrated into the environment. 

 

Comprehensive home automation, underfloor heating, pphotovoltaic lacquers and aerothermal energy will contribute to energy savings thanks to the possibilities of connected systems.

Panoramic vision

Integrated into the environment thanks to the facade with large-format vertical exterior cladding and

the masonry walls of Valencian black stone and the vegetation of its large garden, will offer its owners a 360º view of the bay of Altea.

06.jpg